loader
Vennligst ventdotted

Rangeringer og anmeldelser av Autodeler.co.no ytelse

4.94 /5

( Anmeldelser - 134340 )

4.94 /5
(Anmeldelser - 134340)
  • 5
    (128043)
  • 4
    (5332)
  • 3
    (717)
  • 2
    (129)
  • 1
    (72)
  • Pris på produkter + 87442

    5579 -
  • Levering + 54329

    5379 -
  • Sortimentet + 82390

    5254 -
  • Brukervennligheten + 63141

    6240 -
  • Søk effektivt + 38615

    5764 -
Gjenta salgsdynamikk på Autodeler.co.no mellom 2013 og 2017

Kundeanmeldelser

J.A.
2019-02-21

Sitter på dag 4 å venter på at de skal sende varene jeg bestilte som de hadde på lager. Når man sender mail til dem om hva som skjer så svarer de på alt annet enn hva man spør om. Jeg ser nå at jeg ikke kan bruke disse flere ganger om jeg trenger deler til min bil. Alt for tregt etter min smak. De sier de sender 1-2 dager etter at bestilling er bekreftet. Jeg betalte med paypal som bekreftes samme dag (tar sekunder) men de har ikke sendt de ut. Ingen oppdateringer eller bekreftelser på mail på dag 4. :( Må faktisk bestille nyhetsbrev for i det heletatt få lagt inn denne anmeldelsen også. Helt utrolig.

S.
2019-05-20

Hurtig levering av bestilte varer. Dog kommer prisene opp som eks MVA for så å bli lagt på ved betaling, men likevel så betaler du moms & fortollings gebyr når du skal få pakken utlevert. (denne momsen heter plutselig ekstra tillegg når du skal betale, så det er ikke MVA du betaler for. ( Dette må dere kunne opplyse kundene om, så man ikke får den overraskelsen med et par tusen ekstra å betale), Anyway blir uansett billigere å kjøpe delene her tross MVA.

M.R.
2015-03-03

Bildeler som er av høyeste kvalitet. billigste pris høyeste kvalitet på varene. Flott sortiment, fant akkurat den radiatoren jeg skulle ha, og bestillingsprosessen gikk som smurt. Delen var ikke på lager, men dukket opp etter drøye to uker akkurat som jeg ble fortalt. Handlet også noen nye bremseskiver og prisen var en tiendedel av alle andre plasser, så dette er helt klart terningkast 5 fra m

B.R.
2016-08-05

Ble kontaktet av kundeservice da delene jeg bestilte ikke var riktige, dem plukket ut riktige deler slik at jeg slapp å få sendt feil og så fikk jeg etterbestilt noe ekstra på samme ordre De som klager over at delene er oppgitt eks mva. kan jeg bare le av, det står faktisk ganske tydelig at det er ekskl. TVA. Da er det heller det at folk ikke leser hva som står.... Her får man god service.

H.
2019-05-15

Utrolig gode priser, fremragende kvalitet og hurtig levering. Som et eksempel til min arbeidsbil, en velholdt men gammel Mitsubishi Outlander 2004 modell 2,4 liter 160 HK som snart runder 150 000 kilometer, så kostet et identisk originalt dørhåndtak inklusiv frakt 330 kroner rett i postkassen. Hos Mitsubishiforhandler koster det 1240 kroner.... Her er det bare å anbefale Autodeler.co.no

J.P.
2015-11-27

Jeg er veldig fornøyd. Jeg bestilte de billigste gass støtdemperne som jeg fant(kr. 1472,- for 2.stk.) , men disse var antakelig utsolgt, for jeg fikk tilsendt de dyreste tilsvarende gass støtdemperne som var å finne til min bil (kr.2972,- for 2.stk) uten noe spørsmål, å uten å betale noe mellomlegg. Samtidig har jeg sammenlignet pris med minst 4 andre og ingen kan matche prisen her.

A.
2016-01-29

The parts I ordered from your firm, 1stk Aksialled Paralellstang, could not be obtained here in Norway. Jærger Auto, Bergen will sell only a complete set, Steering Gear with Aksialledd,Paralellstang. Priced at a frightning Nkr:12,000. I was lucky when I came acrossed your firm on the internet , I saved Kr:11,400. Will recommend your firm to all my friends anyday .Excellent, Thank you .

B.
2015-02-06

The parts was not in stock , but the online service told me that they was coming sometime in the next two weeks to them so it could take some time before i got them. (this was in easter holyday) I think it took less than one week before the parts was in my hands. and the lable on the package fore custom was easy to spot so no hold back of any kind. Perfect Holyday and parts fore me.

T.
2016-06-04

Good selection of parts and well organized website. Base shipping is expensive for smaller and cheaper parts, best combine orders to make shipping a smaller part of the total. I initially had a problem with the service but they took contact with me and fixed the issue to my satisfaction. Utilize the chat and the expert service to make sure you order the right parts.

T.B.P.
2020-09-23

Posetiv: De leverer. Det er lett å bestille deler. Kvaliteten er bra. Negativt: Deler er ikke altid i samsvar med forventningene eller bilen. Det er for lett og få to av samme del. Det tar lang tid å få delene og Moms kommer i tilegg. Oppsummering: Ja jeg vil handle mer her. Ja jeg vil anbefale andre å handle hos Dere. Men ha god tid, delene kommer ikke i morgen.

Autodeler.co.no
2020-09-24

Kjære kunde, takk for så detaljert tilbakemelding. Fint at du er fornøyd med bestillingsprosess og kvalitet av delene. Vi anbefaler å sjekke kompatibilitet først og fremst med OEM, kun det garanterer valg av riktige deler. Hvis du opplever vansker med å velge riktige varer, vil vår kundeservice hjelpe deg gjerne med dette. Mvh, Kundeservice

H.S.
2020-02-05

Jeg har vært i kontakt med Autodeler en del den siste tiden. Først hadde jeg på egenhånd bestilt feil produkt. Etter at jeg tok kontakt med dem har servicen vært super. De guidet meg til riktig produkt, prisene er gode sammenlignet med lokale leverandører. Leveransetiden er også godkjent. I tillegg til dette fikk jeg returnere mitt produkt.

O.H.U.
2020-08-18

"På lager" betydde nærmere ei uke før pakken ble sendt - fra tyskland. 12 dager fra bestilling til henting. Da ventet fortollingsgebyr og mva - litt teit på deler til under 1000-lappen, burde vært mer "reklamert" for avsenderland med tollbehandling og MVA :) Flott utvalg, kommer tilbake som bedre informert forbruker.

R.
2020-09-11

varen ble bestilt og bekreftelse kom. Varen er mottatt men varen på nettet kostet ca.kr.200,-+ frakt. Dette ble betalt. Når varen skal hentes blir en krevd for toll kr.250,- som ikke er opplyst ved bestilling. jeg bestiller fra Autodeler som har norsk adresse og forventer ikke denne type overraskelser.

B.
2016-01-31

Wrote a review yesterday, today the parts arrived. Still not satisfied with the norwegian support, but got a call from Nicholas Johansson, he fixed all of my problems. Next time i order, i will contack him directly Got better parts than i ordered too, so now im happy ;) And it only took 4 days :)

K.
2015-08-17

no complains at all, i will use autodeler.co.no again, no doubt, Better service, bigger sortiment, very good communicationflow, i'm very happy i did find this company, after i did try scandinavian sparepart sellers online...the only minus: they can't send bigger parts because of logistics...

J.W.
2019-04-15

Jeg har bestilt en radiator på ordre 18211674, i Mars og ennå ikke mottatt noe, verken tilbakemelding eller noe. Dette er ikke representativt for en firma som fremstår som det det gjør, rett og slett useriøst.. Aner ikke hva som skjer, og regner med at penger som er lagt ut vil bli tapt.

R.J.
2018-12-20

Utrolig billig, raskt og enkelt å finne frem til rette deler som man trenger, enda enklere hvis man har OEN nr å kunne søke med. Meget bra priser på kvalitetsdeler å dette til tross for at man må fortolle delene ved ankomst til Norge. LØP OG KJØP

K.R.
2019-03-29

god kundeservice og reaksjon, da postsurr sørget for retur av min pakke som var TVINN klarert tilbake til tyskland. rask ekspedering for reordre og ny forsendelse, men er litt trege til å sende. har gode erfaringer med autodeler/autodoc (samme)

J.S.
2019-05-22

kjempefornøyd , bra og billige deler, har bestilt masse deler over flere år , kjempebra kundeservice . eneste minus kan være litt lang ventetid på varer , men kan du vente ei uke eller 14 dager anbefaler jeg autodeler sterkt!

F.
2016-05-08

I've ordered for seven times already for me and my whole family:I guess thr words are useless here for decribing the fantastic impression I have about this shopThank you:I like the customer service and the technical support

2020-09-25

Anmeldelser presenteres selektivt

Vennligst gi karakter

Velg en stjernevurdering
5/5
  • Pris på produkter

    + -
  • Levering

    + -
  • Sortimentet

    + -
  • Brukervennligheten

    + -
  • Søk effektivt

    + -
Skriv inn ditt navn
Vennligst skriv inn din e-postadresse. Den vil ikke bli vist på nettsiden
For å fortsette, aksepter våre retningslinjer for personvern.
Din mening er viktig for oss
Handlekurv
#
Din handlekurv er tom