loader
Vennligst ventdotted

Rangeringer og anmeldelser av Autodeler.co.no ytelse

4.94 /5

( Anmeldelser - 134815 )

4.94 /5
(Anmeldelser - 134815)
  • 5
    (128043)
  • 4
    (5332)
  • 3
    (717)
  • 2
    (129)
  • 1
    (72)
  • Pris på produkter + 87442

    5579 -
  • Levering + 54329

    5379 -
  • Sortimentet + 82390

    5254 -
  • Brukervennligheten + 63141

    6240 -
  • Søk effektivt + 38615

    5764 -
Gjenta salgsdynamikk på Autodeler.co.no mellom 2013 og 2017

Kundeanmeldelser

J.A.
2019-02-21

Sitter på dag 4 å venter på at de skal sende varene jeg bestilte som de hadde på lager. Når man sender mail til dem om hva som skjer så svarer de på alt annet enn hva man spør om. Jeg ser nå at jeg ikke kan bruke disse flere ganger om jeg trenger deler til min bil. Alt for tregt etter min smak. De sier de sender 1-2 dager etter at bestilling er bekreftet. Jeg betalte med paypal som bekreftes samme dag (tar sekunder) men de har ikke sendt de ut. Ingen oppdateringer eller bekreftelser på mail på dag 4. :( Må faktisk bestille nyhetsbrev for i det heletatt få lagt inn denne anmeldelsen også. Helt utrolig.

S.
2019-05-20

Hurtig levering av bestilte varer. Dog kommer prisene opp som eks MVA for så å bli lagt på ved betaling, men likevel så betaler du moms & fortollings gebyr når du skal få pakken utlevert. (denne momsen heter plutselig ekstra tillegg når du skal betale, så det er ikke MVA du betaler for. ( Dette må dere kunne opplyse kundene om, så man ikke får den overraskelsen med et par tusen ekstra å betale), Anyway blir uansett billigere å kjøpe delene her tross MVA.

M.R.
2015-03-03

Bildeler som er av høyeste kvalitet. billigste pris høyeste kvalitet på varene. Flott sortiment, fant akkurat den radiatoren jeg skulle ha, og bestillingsprosessen gikk som smurt. Delen var ikke på lager, men dukket opp etter drøye to uker akkurat som jeg ble fortalt. Handlet også noen nye bremseskiver og prisen var en tiendedel av alle andre plasser, så dette er helt klart terningkast 5 fra m

B.R.
2016-08-05

Ble kontaktet av kundeservice da delene jeg bestilte ikke var riktige, dem plukket ut riktige deler slik at jeg slapp å få sendt feil og så fikk jeg etterbestilt noe ekstra på samme ordre De som klager over at delene er oppgitt eks mva. kan jeg bare le av, det står faktisk ganske tydelig at det er ekskl. TVA. Da er det heller det at folk ikke leser hva som står.... Her får man god service.

H.
2019-05-15

Utrolig gode priser, fremragende kvalitet og hurtig levering. Som et eksempel til min arbeidsbil, en velholdt men gammel Mitsubishi Outlander 2004 modell 2,4 liter 160 HK som snart runder 150 000 kilometer, så kostet et identisk originalt dørhåndtak inklusiv frakt 330 kroner rett i postkassen. Hos Mitsubishiforhandler koster det 1240 kroner.... Her er det bare å anbefale Autodeler.co.no

J.P.
2015-11-27

Jeg er veldig fornøyd. Jeg bestilte de billigste gass støtdemperne som jeg fant(kr. 1472,- for 2.stk.) , men disse var antakelig utsolgt, for jeg fikk tilsendt de dyreste tilsvarende gass støtdemperne som var å finne til min bil (kr.2972,- for 2.stk) uten noe spørsmål, å uten å betale noe mellomlegg. Samtidig har jeg sammenlignet pris med minst 4 andre og ingen kan matche prisen her.

A.
2016-01-29

The parts I ordered from your firm, 1stk Aksialled Paralellstang, could not be obtained here in Norway. Jærger Auto, Bergen will sell only a complete set, Steering Gear with Aksialledd,Paralellstang. Priced at a frightning Nkr:12,000. I was lucky when I came acrossed your firm on the internet , I saved Kr:11,400. Will recommend your firm to all my friends anyday .Excellent, Thank you .

B.
2015-02-06

The parts was not in stock , but the online service told me that they was coming sometime in the next two weeks to them so it could take some time before i got them. (this was in easter holyday) I think it took less than one week before the parts was in my hands. and the lable on the package fore custom was easy to spot so no hold back of any kind. Perfect Holyday and parts fore me.

T.
2016-06-04

Good selection of parts and well organized website. Base shipping is expensive for smaller and cheaper parts, best combine orders to make shipping a smaller part of the total. I initially had a problem with the service but they took contact with me and fixed the issue to my satisfaction. Utilize the chat and the expert service to make sure you order the right parts.

H.S.
2020-02-05

Jeg har vært i kontakt med Autodeler en del den siste tiden. Først hadde jeg på egenhånd bestilt feil produkt. Etter at jeg tok kontakt med dem har servicen vært super. De guidet meg til riktig produkt, prisene er gode sammenlignet med lokale leverandører. Leveransetiden er også godkjent. I tillegg til dette fikk jeg returnere mitt produkt.

B.
2016-01-31

Wrote a review yesterday, today the parts arrived. Still not satisfied with the norwegian support, but got a call from Nicholas Johansson, he fixed all of my problems. Next time i order, i will contack him directly Got better parts than i ordered too, so now im happy ;) And it only took 4 days :)

K.
2015-08-17

no complains at all, i will use autodeler.co.no again, no doubt, Better service, bigger sortiment, very good communicationflow, i'm very happy i did find this company, after i did try scandinavian sparepart sellers online...the only minus: they can't send bigger parts because of logistics...

J.W.
2019-04-15

Jeg har bestilt en radiator på ordre 18211674, i Mars og ennå ikke mottatt noe, verken tilbakemelding eller noe. Dette er ikke representativt for en firma som fremstår som det det gjør, rett og slett useriøst.. Aner ikke hva som skjer, og regner med at penger som er lagt ut vil bli tapt.

Autodeler.co.no
2019-04-15

Hei Jon Waal! Takk for at du kontakter oss! Din bestilling18211674, med tracknummer 102938663162 GLS befinner seg på din lokale post GLS. Vennligst kontakt post kontor for å vite alle opplysninger om din forsendelse - Track 102938663162. Med VH Kundeservise,

R.J.
2018-12-20

Utrolig billig, raskt og enkelt å finne frem til rette deler som man trenger, enda enklere hvis man har OEN nr å kunne søke med. Meget bra priser på kvalitetsdeler å dette til tross for at man må fortolle delene ved ankomst til Norge. LØP OG KJØP

K.R.
2019-03-29

god kundeservice og reaksjon, da postsurr sørget for retur av min pakke som var TVINN klarert tilbake til tyskland. rask ekspedering for reordre og ny forsendelse, men er litt trege til å sende. har gode erfaringer med autodeler/autodoc (samme)

J.S.
2019-05-22

kjempefornøyd , bra og billige deler, har bestilt masse deler over flere år , kjempebra kundeservice . eneste minus kan være litt lang ventetid på varer , men kan du vente ei uke eller 14 dager anbefaler jeg autodeler sterkt!

F.
2016-05-08

I've ordered for seven times already for me and my whole family:I guess thr words are useless here for decribing the fantastic impression I have about this shopThank you:I like the customer service and the technical support

F.K.
2019-06-07

En fantastisk service. Hadde problemer med å finne alle delene i en jungel av alternativer. Sendte en mail og fikk tilbake hurtig mail med lenker som enkelt kunne trykkes på og ligge i handlekurven. Super service.

S.S.
2019-10-31

Veldig bra priser, Laaaaang leveringstid, for mange valg selv om rett bil er valgt så husk å kontrolere mål, type og bilder før dere bestiller. Alt for kort returrett. Liker siden veldig godt, har det du trenger

S.L.
2017-11-26

Bra priser, ypperlig service (de ringte meg opp på en søndag for å hjelpe meg å fullføre en bestilling jeg knota med!), bra utvalg! Tommel opp, handler ikke andre steder til min Caravelle og Touran!

2020-03-29

Anmeldelser presenteres selektivt

Vennligst gi karakter

Velg en stjernevurdering
5/5
  • Pris på produkter

    + -
  • Levering

    + -
  • Sortimentet

    + -
  • Brukervennligheten

    + -
  • Søk effektivt

    + -
Skriv inn ditt navn
Vennligst skriv inn din e-postadresse. Den vil ikke bli vist på nettsiden
For å fortsette, aksepter våre retningslinjer for personvern.
Din mening er viktig for oss
Handlekurv
#
Din handlekurv er tom