JAGUAR Reservedeler

Velg din JAGUAR bil for å kjøpe en reservedel
JAGUAR delekatalog

Er du ute etter reservedeler til din JAGUAR ?

Deler JAGUAR XJ
XJ FRA 07.1968
Deler JAGUAR S-TYPE
S-TYPE FRA 01.1999
Deler JAGUAR X-TYPE
X-TYPE FRA 06.2001
Deler JAGUAR XK
XK FRA 10.1954
Deler JAGUAR XF
XF FRA 03.2008
Deler JAGUAR F-TYPE
F-TYPE FRA 10.2012
Reservedeler JAGUAR på nettet

Deler JAGUAR

Jaguar biler tilhører den britiske bilprodusenten Jaguar Land Rover. Produsenten produserer behagelige premium-klasse biler. I dag er Jaguar bildivisjon en del av det indiske selskapet Tata Motors.

Jaguar biler

Selskapet Jaguar ble stiftet i 1922. Opprinnelig ble det kalt Swallow Sidecar Company og spesialiserte seg på produksjon av motorsykler med sidevogn. Økte inntekter over tid tillot selskapet å utvide produksjonen og noen år senere ble den første Jaguar-merkede bilen presentert.

I 1948 begynte selskapet å produsere sportsbiler, og racerbiler fra 1951. Men fokus for selskapet var på utgivelsen av komfortable biler med sedankarosseri. Egenskaper for merkets biler var kraftige motorer, et praktisk kontrollpanel og et stilig karosseri. I 1989 ble Jaguar Cars oppkjøpt av den amerikanske bilprodusenten Ford Motor Company. Etter ni år ble Jaguar Cars divisjon fullt kontrollert av det indiske konsernet Tata Motors Ltd.

I dag inkluderer modellutvalget fra Jaguar biler med sedan, coupè, cabriolet og roadster karosserier.

5 Jaguar modeller
 1. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.6
 2. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.6
 3. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.2 24V
 4. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 4.0
 5. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) V12 6.0
Jaguar fordeler
 • stilig karosseri;
 • praktisk kontrollpanel;
 • god lydisolasjon;
 • høykvalitets indre trim;
 • balansert suspensjon;
 • rask akselerasjon;
 • praktisk håndtering.

Den utvidede konfigurasjonsporteføljen inkluderer en fjernkontroll utstyrt med en berøringsskjerm, digital radio Digital Audio Broadcasting, bremseassistent EBA, samt mange ekstra funksjoner i det aktive sikkerhetssystemet.

Topp Jaguar bildeler

For at kjøretøyet alltid skal være på farten, må du systematisk inspisere enhetene og erstatte defekte deler. Kun kvalitetskomponenter kan sikre riktig bruk av komponenter og systemer, samt forlenge driftsperioden til kjøretøyet. Pålitelige og holdbare deler til Jaguar tilbys i vår nettbutikk.

Et bredt spekter av produkter og enkelt søk vil bidra til at du raskt finner de nødvendige delene for enhver Jaguar modell. Erfarent teknisk supportservice vil rådføre deg om bestillingsprosedyrer. I tillegg gjør vi våre kunder lønnsomme pristilbud som tillater å kjøpe reservedeler for Jaguar med et minimum av kostnader. Samarbeid med oss er lønnsomt!