CHRYSLER Reservedeler

Velg din CHRYSLER bil for å kjøpe en reservedel
CHRYSLER delekatalog

Er du ute etter reservedeler til din CHRYSLER ?

Deler CHRYSLER VOYAGER
VOYAGER FRA 08.1984
Deler CHRYSLER 300
300 FRA 07.1998
Deler CHRYSLER NEON
NEON FRA 05.1994
Deler CHRYSLER PT CRUISER
PT CRUISER FRA 06.2000
Deler CHRYSLER VISION
VISION FRA 09.1993
Deler CHRYSLER VIPER
VIPER FRA 10.1991
Reservedeler CHRYSLER på nettet

Deler CHRYSLER

Chrysler er en amerikansk produsent av biler og et bredt spekter av komponenter; det danner "The Detroit Big Three" sammen med General Motors og Ford. Selskapet har siden 2014 operert som en del av et forent bilaksjeselskap ved navn Fiat Chrysler biler.

Chrysler kjøretøy

I 1924 kombinerte en tekniker og entreprenør ved navn Walter Chrysler, produksjonsinnsats av to bilselskap "Maxwell Motor" og "Willys-Overland" og slapp umiddelbart den første modellen - Chrysler 70 påmarkedet, som raskt vant popularitet blant amerikanerne.

På slutten av 40-årene utstyrte Chrysler sine biler med revolusjonerende utvikling: start av motoren ble enkelt utført ved hjelp av tenningsnøkkelen.

Når det gjaldt utvikling, kombinerte Chrysler-selskapet med andre bilfirma. Dermed omfattet selskapet slike divisjoner som Dodge, Ram Trucks, Jeep, SRT, MOPAR. Dette forklarer det brede utvalget av Chrysler biler: personbiler, minibusser, pickups, SUV, crossovers.

5 Chrysler biler
 1. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 2.4
 2. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.3
 3. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 2.5 CRD
 4. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.8
 5. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.8 AWD
Fordeler med Chrysler biler:
 • romslig interiør;
 • høy lydisolasjon;
 • sterkt karosseri;
 • økonomisk drivstofforbruk;
 • stort bagasjerom;
 • komfortabel fjæring;
 • elegant design;
 • god akselerasjonsdynamikk;
 • rimelig pris (i sitt segment);
 • enkelt vedlikehold og reparasjon.

Chrysler har som mål å gi bileieren så mye komfort som mulig, og tilbyr et bredt spekter av alternativer. Elektriske seter inkluderer nå 12 stillinger. Rattvinkel og pedal høyde justeres enkelt, og systemet vil lagre innstillingene i minnet. Automatisk trykkregulering gjør at du kan slå av halvparten av sylindrene når det trengs.

Noen modeller er utstyrt med høyteknologiske koppholdere med mulighet for oppvarming og kjøling. Opplyste dørstokker gjøre bruk av bilen i mørket enda mer praktisk.

Topp Chrysler deler

På nettstedet til vår nettbutikk er ikke det å kjøpe deler til Chrysler noe problem. Vi vet utmerket hvor viktig det er å kontrollere pålitelighet og problemfri drift av alle kjøretøykomponenter, for å ivareta sikkerheten for sjåfører og passasjerer. Derfor tilbyr vi bare den høyeste kvalitet på deler.

Et team av høyt kvalifiserte fagfolk vil lette din søken etter de nødvendige Chrysler reservedeler, og vil til enhver tid bidra til å orientere i et bredt spekter av deler og relaterte produkter på siden.

Vi anbefaler at du besøker vår nettbutikk, selv om din Chrysler ikke har behov for umiddelbar reparasjon. Faste rabatter og spesialtilbud tillate påfyll av forbruksvarer til konkurransedyktige priser!