Velg din CHEVROLET bil for å kjøpe en reservedel
CHEVROLET delekatalog

Er du ute etter reservedeler til din CHEVROLET ?

Deler CHEVROLET MATIZ
MATIZ FRA 03.2005
Deler CHEVROLET NUBIRA
NUBIRA FRA 01.2005
Deler CHEVROLET KALOS
KALOS FRA 03.2005
Deler CHEVROLET CORVETTE
CORVETTE FRA 09.1967
Deler CHEVROLET AVEO
AVEO FRA 01.2003
Deler CHEVROLET LACETTI
LACETTI FRA 03.2003
Deler CHEVROLET EPICA
EPICA FRA 09.2003
Deler CHEVROLET CAPTIVA
CAPTIVA FRA 06.2006
Deler CHEVROLET CRUZE
CRUZE FRA 07.2000
Deler CHEVROLET SPARK
SPARK FRA 09.2000
Deler CHEVROLET ORLANDO
ORLANDO FRA 12.2010
Deler CHEVROLET VOLT
VOLT FRA 04.2011
Deler CHEVROLET CAMARO
CAMARO FRA 10.1992
Deler CHEVROLET AGILE
AGILE FRA 10.2009
Deler CHEVROLET MALIBU
MALIBU FRA 08.1996
Deler CHEVROLET TRAX
TRAX FRA 12.2012
Reservedeler CHEVROLET på nettet

Deler CHEVROLET

Chevrolet er en divisjon i General Motors bilkonsern. Modeller produsert under merkenavnet Chevrolet, er orientert på det amerikanske bilmarkedet.

Chevrolet biler

Skaperne av bilmerket Chevrolet var William Durant og hans partner Louis Chevrolet, en velkjent racerfører og ingeniør. Først opprettet William aksjeselskapet General Motors Company, men han måtte gi opp sin stilling som manager. Durant ønsket ikke å stå med tap av omdømme i bilverdenen: i 1911 skapte han et nytt selskap sammen med Chevrolet.

Mindre enn et år passerte før Chevrolet presentert sin første bil for verden. Ved etableringen, var hovedmålet produksjonen av en modell som kunne bli en konkurrent til Ford T. Men den første Chevrolet, som kunne nå en hastighet opp til 105 km/t og hadde en seks-sylindret motor, var for dyr for vanlige kunder.

Selskapets ledelse innså raskt sin feilberegning, og bestemte seg for å forlate luksusmodeller og å fokusere på mer moderate biler. Kursen viste seg å være riktig, og Chevrolet biler, pålitelige og billige, vant raskt popularitet.

I 2005 ble Chevrolet offisielt introdusert i Europa. Nå er biler av dette merket de mest populære amerikansk-produserte biler på det europeiske markedet. Chevrolet`s utvalg er presentert av biler og lastebilmodeller. De tilgjengelige karosserivariantene er sedan, tredørs og femdørs kombi, coupèer, varebiler og SUVer, samt busser, pickuper og varebiler.

5 Chevrolet modeller
 1. CHEVROLET CORVETTE 5.7
 2. CHEVROLET CORVETTE 5.7
 3. CHEVROLET CORVETTE 5.7
 4. CHEVROLET CORVETTE 5.7
 5. CHEVROLET CORVETTE 5.7
Chevrolet fordeler
 • topp kvalitet på lydisolasjon;
 • forbedret sikkerhet;
 • stort volum i indre rom;
 • høy vedlikeholdsmulighet;
 • enkelt design;
 • god dynamisk ytelse; e
 • rgonomisk instrumentpanel;
 • interiørtrim av høy kvalitet;
 • ligger godt på veien;
 • utmerket veigrep;
 • høy motstand mot karosserikorrosjon.

Noen av siste generasjons modeller bruker infotainmentsystemet Chevrolet MyLink. Med det kan du i stor grad legge til rette for parkering: ryggekamera fanger opp alt som skjer bak bilen, og sender sanntidsbilder på skjermen.

Topp Chevrolet bildeler

De viktigste årsakene til populariteten av Chevrolet biler på det europeiske markedet, er holdbarhet og rimelig service. Men for å øke levetiden på kjøretøyet og for riktig omsorg, vil du trenge høykvalitets Chevrolet reservedeler.

Hvorfor er det bedre å kjøpe reservedeler til Chevrolet hos oss? Etter mange års samarbeid med leverandører, samt direkte med deleprodusenter, har vi fått verdifull erfaring og kunnskap om markedet for bilprodukter. Våre eksperter vet nøyaktig hvordan du kan spare penger og tid, og en forbedret katalog gjør søkemotoren enda mer praktisk.

I vår butikk kan du enkelt finne deler til alle Chevrolet-modeller, uansett hvilket år bilen ble lansert. I tillegg vil du bli gledelig overrasket over hvor kostnadsgunstig det er å kjøpe fra oss.

Vi vil gjøre alt for at din Chevrolet skal tjene deg så lenge som mulig!