Velg din SSANGYONG bil for å kjøpe en reservedel
SSANGYONG delekatalog

Er du ute etter reservedeler til din SSANGYONG ?

Deler SSANGYONG REXTON
REXTON FRA 04.2002
Deler SSANGYONG KYRON
KYRON FRA 05.2005
Deler SSANGYONG MUSSO
MUSSO FRA 03.1993
Deler SSANGYONG KORANDO
KORANDO FRA 12.1988
Deler SSANGYONG ACTYON
ACTYON FRA 11.2005
Deler SSANGYONG RODIUS
RODIUS FRA 02.2005
Reservedeler SSANGYONG på nettet

Deler SSANGYONG

SsangYong er et populært, sørkoreansk bilmerke, et selskap som spesialiserer seg på produksjon av off-road kjøretøy. Moderne biler fra produsenten kombinerer utmerket ytelse, attraktivt utseende og rimelig pris. Produsenten har hovedkontor i Seoul.

SsangYong biler

Selskapet ble stiftet i 1954, og var opprinnelig engasjert i produksjon av hærens SUVer. I løpet av det neste tiåret produserte produsenten busser, lastebiler og sivilt spesialutstyr.

Et merkeår i historien til produsenten var 1986, det var da konsernet kjøpte selskapet Kiowa Motors. Sivile SUVer ble produsert ved selskapets anlegg, og disse var populære rundt om i verden. I 1988 ble det britiske selskapet Panther en del av konsernet.

Etter å ha oppnådd stor suksess, begynte SsangYong selskapet å samarbeide med Mercedes-Benz. I 1993 kom modellen Musso på markedet, og fikk raskt verdensomspennende anerkjennelse. Når krisen ristet den finansielle stabiliteten i selskapet, ble det først en del av industrikonsernet Daewo, og deretter av SAIC Motor. Selskapet SsangYong gjenvant sin økonomiske uavhengighet i 2010.

For tiden fortsetter produsenten å vinne verdensmarkedet. I dag er SsangYong`s utvalg presentert av crossovere, SUVer, minivaner og pickup-lastebiler. Moderne biler møter miljøkravene og er utstyrt med hybridmotorer.

5 SsangYong modeller
 1. SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2
 2. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D
 3. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0
 4. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3
 5. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D
SsangYong fordeler
 • moderne design;
 • økt off-road ytelse;
 • en høy grad av kontroll;
 • topp kvalitet på monteringen;
 • effektive motorer;
 • akseptabel pris;
 • god akselerasjonsdynamikk;
 • bærekraft;
 • pålitelighet under alle driftsforhold.

Utstyret på SsangYong biler inkluderer klimaanlegg og cruisekontroll, servostyring, bakre parkeringssensorer, kjørecomputer og underholdningssystem.

Beste SsangYong bildeler

Selv et svært pålitelig kjøretøy krever regelmessig vedlikehold og utskifting av forbruksvarer. Du kan kjøpe reservedeler til SsangYong uten bekymringer og bortkastet tid i vår nettbutikk.

Et stort utvalg av produkter blir presentert av reservedeler til alle SsangYong merkede biler uansett modell og produksjonsår. Våre erfarne medarbeidere fra teknisk supportservice vil svare på spørsmål om bilens konstruksjon, og hjelpe deg med å bestille uten forsinkelse.

Reservedeler til SsangYong som selges på nettsiden vår, er holdbare og rimelig priset. Ved å kjøpe fra oss, vil du være i stand til å ordne problemet med bilen din raskt og kostnadseffektivt.